Budapest XX. Kerületi
(061) 285-3420 Budapesti Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola Telefonszáma
lajthazene[KUKAC]gmail[PONT]com Budapesti Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola Email címe
010503020607080910

Zeneiskola Videó Archívum

Bemutatkozó film (2000)Bemutatkozó film (2001)Alkotóműhely Shakespeare nyomában
 

Multimédiás előadások

Multimédiás előadások

 

Minősítési oklevél

 

 

Főoldal | Rólunk írták

Színes léggömböket pattogtattak a zenetanárok

Tavaly szeptemberben vezették be a Kovács-módszert a pesterzsébeti Lajtha László Alapfokú Művészetoktatási Intézményben. A pedagógusok és a diákok léggömbös játékokkal lazítanak a tanórákon. A módszert népszerűsítő egyesület idén is a pesterzsébeti zeneiskolában tartotta országos konferenciáját.


A hangversenyteremben ide-oda pattogtak és szálltak a színes léggömbök: a Kovács-módszer Egyesület vezetője, Dr. Pásztor Zsuzsa irányításával a tanárok különféle játékokat, gyakorlatokat végeztek, amiket diákjaiknak is megtaníthatnak.
– Mire a gyerekek megérkeznek a szolfézs- vagy zeneórára - fáradtak, hiszen egész délelőtt az iskolában ültek. A Kovács-módszer játékos gyakorlatai egy kicsit megmozgatják őket, így könnyebben tudnak az órai feladatokra koncentrálni – mondja Dr. Pásztor Zsuzsa, aki a Zeneakadémián és az ELTE-n is oktatja a módszert. Tanítványai országszerte több száz intézménybe elvitték a Dr. Kovács Géza tanár úrról, a munkahelyi testnevelés hazai bevezetőjéről elnevezett pedagógiai ágazat gyakorlatát.  
– Úgy látom, a gyerekek mellett a felnőttek is vevők a játékos feladatokra. Az a célom, hogy a pedagógusok a saját tanóráikon gyakran elvégeztessék a gyakorlatokat – magyarázza Négyesi Anna, a Lajtha László AMI zenei munkaképesség-gondozás tanára.

 

Kodály Zoltánné különdíját is elhozták a Lajthások

Kimagasló eredményt ért el a debreceni X. Országos Kodály Zoltán Szolfézs és Népdaléneklési versenyen a Lajtha László AMI két növendéke. Az ország 32 településéről, 46 intézményből összesen 81 diák vett részt.
A Lajtha László Alapfokú Művészetoktatási Intézményt Józsáné Hajdu Zsuzsa növendékei, Ambrus Eszter, valamint Demeter Róbert Patrik képviselték. A verseny szóbeli és írásbeli részből állt. A szóbeli verseny 7 tagú zsűrijének elnöke S. Szabó Márta, főiskolai docens, a verseny védnöke pedig Kodály Zoltánné Péczely Sarolta volt. A három napos verseny eredményhirdetésén korcsoportonként hirdettek helyezéseket.
A III. korcsoportos növendékek közül Ambrus Eszter III. helyezést, Demeter Róbert Patrik pedig I. helyezést ért el, aki Kodály Zoltánné különdíját is megkapta. Felkészítőjük Józsáné Hajdu Zsuzsa tanári különdíjat kapott.
Demeterné Gyarmati Anikó
Szolfézs- és zongoratanár

 

Régi növendékek hangversenye a zeneiskolában

Igazi ünnep volt a 2011. április 4-én megrendezésre került „Régi növendékeink hangversenye”. Öröm volt hallani a sok tehetséges fiatalt, akik a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola hallgatói, valamint a már több éve aktív érett művészeket, akik a Nemzeti Filharmonikus Zenekar, a Magyar állami Operaház, az Operett Színház, valamint a Miskolci Operaház tagjai.


A hangszer-paletta nagyon színes volt, hallhattunk trombitát, zongorát, fuvolát, hegedűt, csellót, citerát, valamint felcsendült a Kodály szerinti legszebb hangszer, az énekhang is. Vivalditól Gershwinig nagyszerű zeneszerzők remek darabjai hangzottak el a művészek tolmácsolásában. Érdekes, megható volt hallgatni a koncerten szereplő három testvérpárt. A kezdő műsorszám mintegy nyitány hangzott fel két trombitán, Vivaldi Kettősversenye. Az évfordulókra való tekintettel Liszt Rapszódiája zongorán, Weiner Szonátája hegedűn csendült fel. A klasszikus zenei műsorszámok között üde színfoltot jelentett a citerán megszólaló népzene szatmári férfi táncok formájában, melyet volt növendékünk, iskolánk jelenlegi tanára adott elő.
A régi növendékek volt tanárai elérzékenyülve gratuláltak az elhangzott produkciókhoz és osztoztak a tapsban és sikerben. Intézményünk büszkeségei magával ragadó élményben részesítették a lelkes hallgatóságot, egyes szakmai vélemények szerint ez a hangverseny a Zeneakadémián is megállta volna a helyét!

 

Közös zenekari hangverseny a Csiliben

Komoly zenei élményben volt része annak, aki március 13-án este 6 órakor ellátogatott a CSILI Bubik István Színháztermébe. Az Ottawai Ifjúsági Zenekar és a Lajtha László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Fúvós Zenekara nyújtott magas színvonalú zenei élményt az összegyűlteknek.
Először a vendéglátó zenekar mutatta be műsorát Kolossa András vezényletével.  Dvorák: Új Világ Szimfónia I. és III. tétele hangzott el, majd a Karib Tenger Kalózai c. filmzene zárta a hangverseny első részét. Nagyszerű hangulatot teremtettek előkészítve a vendég zenekar szereplését, sikerük elmaradhatatlan volt.
Ezután kezdetét vette a kanadaiak egész estét betöltő műsora. A zenekart John Gomez karmester vezényelte. Első műsorszámként egy kanadai kortárs zeneszerző nyitányát hallhattuk, majd két ifjú tehetséges szólista mutatkozott be Mozart: Versenyművével, fuvolára és hárfára. Rövid szünet után John Burge: Kanadai Tájkép c. műve következett, mely elénk varázsolta a Kanadai természeti szépségeit. Ezt követően Bizet és Smetana művei csendültek fel. A kétféle zenekari hangzás, valamint a színes műsor biztosította a közönség számára a maradéktalan élményt nyújtó emlékezetes estét.

 

Fényt gyújtottak az éjszakában

Egy ország volt velük a bajban, osztozott a fájdalomban, egy ország mozdult, hogy segítsen bajbajutott honfitársain, a vörös iszap károsultakon. Volt, ki, életet mentett, akadt, ki a romeltakarításban segédkezett, más már az élet újraindítását, az újjáépítést szervezte, megint más adományokat gyűjtött, és ebben ne szerénykedjünk, élen álltak a jó erzsébetiek is.
Hanem idővel – ahogyan történni szokott – elmennek a tévések! Kolontár és Devecser tragédiája már nem vezető hír, sőt lassan, hír se. Ezért illeti külön köszönet a József Attila Általános Iskola nyolcadik b. osztályát, hogy jótékonysági hangversenyt szervezett városunk emblematikus helyére, a Szent Erzsébet Főplébánia-templomba december 17-én este.Sokszor elcsépeltük a jelzőt, de ez-úttal igaz volt, a koncertre zsúfolásig megtelt a templom, gombostűt talán Leejthetett volna valaki, de szabad, üres helyet aligha talált volna. A belépés ezúttal is ingyenes volt, de mint a szervezők, rendezők kérték, a templom bejáratánál elhelyezett urnába szépen gyűltek az adományok. Adott, ki tudott, talán még erőn felül is, hiszen errefelé sem dúskálunk az anyagi javakban.
És mit láthatott az érdeklődő?
Krén Józsefné igazgató asszony és Földesi Gyula alpolgármester köszöntője után a József Attila Általános Iskola jelenlegi és volt növendékeit: Melis Gábor színművészt, a Hetero Sapiens együttest, a Kicsinyek kórusát, a Tavaszi Hangok kórust, és a Canto Armonico énekkart. „Gyújts éjszakába fényt” énekelték a koncert végén közösen a fellépő kórusok, ez-úton üzenjük, köszönjük, sikerült nekik, csak ez a láng később ki ne aludjon…

A jótékonysági esten felléptek:
Treczkó Karina 7.b, Nikadich Irisz, Paska Angelika, Zseli Zsanett 6.b, Melis Gábor színművész, Kicsinyek kórusa Gyulai Tünde vezényletével, zongorán kísért: Balásházi Bálint, Kovács Laura, Oláh Edina 7.b, Janicsák Nóra 4.a, Pongrácz Fanni 4.b, Pap Noémi 6.b, Kutsa Nikolett, Veér Annamária 8.b, Tavaszi Hangok kóru

 

Egyházzenei kórushangverseny

Van e tisztább, szívet melengetőbb, mint az emberi hang? A dal, az ének? Aki időt szánt, vette a fáradtságot, és eljött november 27-én este a Szent Erzsébet Főplébánia templomba, megtapasztalhatta, hogy nincs, az emberi hanggal semmi, egyetlen hangszer sem vetélkedhet. Nem túlzás, igazi zenei élmény, csemege volt ez az est.
Felemelő, megindító volt, mégis méltóságot és nyugalmat is árasztott az Erkel év alkalmából tartott Egyházzenei Kórushangverseny. Igaz, a rendező, a Csili Művelődési Központ és Rózsavölgyi Ildikó karnagy, szaktanácsadó, nem bízott semmit a véletlenre, amikor a kórusoknak megcímezték a meghívókat. Jól összeszokott gárdákat hívtak, ennek megfelelően kiérlelt, szép munkákat hallhattunk, ahogyan az már egy Erzsébeti Napi programhoz illik. Kiket csodálhattunk? Kik voltak a fellépők?
Andor Ilona Baráti Társaság Kodály Kórusa B. Horváth Andrea karnagy vezényletével, az Árpádházi Szent Erzsébet Vegyeskar Medgyes Sándor dirigálásával, Canto Armonico kamarakórus Balásházi Bálint és Rózsavölgyi Ildikó vezetésével, Pesterzsébeti Városi Vegyeskar Pállfi Krisztina irányításával, Soroksári Pedagógus Kórus élükön Féth Istvánnéval, Szent Cecília kamarakórus Bárkányi Gabriella vezetésével, valamint a Vox Voluptatis Énekkar Ráduly Ildikó és Takács László vezényletével. S míg ki nem felejtjük, a kórushangversenyt Földesi Gyula országgyűlési képviselő, városunk alpolgármestere nyitotta meg.

 

VII. Dél-pesti Zenei Napok

A Dél-pesti Művészeti Iskolák hetedik seregszemléjét – a Kispesti Alapfokú Művészetoktatási Intézmény szervezésében – kispesti Városházán tartották. A négy meghívott kerület: Pestszentlőrinc, Csepel, Soroksár és Pesterzsébet volt. A zenei hét nyitánya a Növendékhangverseny volt, azt Kamara növendékhangverseny követte, záró akkord a Művésztanári hangverseny volt. Mindhárom koncert telt ház előtt zajlott, nem túlzás, hogy a szólisták magas színvonalon teljesítettek. 
Olyan különleges hangszereket is megszólaltattak, mint a hárfa, a marimba, vagy a nagybőgő. A kamara- produkciók között néhány egészen kiemelkedő előadást is csodálhattunk, míg a tanári hangversenyen az öt zeneiskola tanáraiból alakult szimfonikus zenekar foglalta keretbe a szólista tanárok által előadott versenymű-tételeket. A szimfonikus zenekarban intézményünk tanárai közül Kiss Anikó, Mizsák István, Nagy Ottó, Pável Edit, Tassonyi Zsolt vett részt a közös muzsikálásban, a szólisták közül Porzsolt Györgyné Beethoven: c-moll zongoraversenyének közismert Rondo-tételét játszotta, csodálatosan.
Lajtha AMI Vezetősége

 

Dél-pesti Zenei napok (2010)

Az öt Dél-pesti kerület zeneiskolái: nevezetesen a pestszentlőrinci Dohnányi Ernő, a pesterzsébeti Lajtha László, a soroksári Galambos János, a csepeli Fasang Árpád és a házigazda Kispesti Alapfokú Művészetoktatási Intézmények november 23-29 között tartották a soron következő VII. nagyszabású zenei találkozójukat. A XIX. kerületi Önkormányzat dísztermében megrendezett fesztivál jellegű zeneünnep, most is átfogó képet adott a régió zenei képzésének színvonaláról, elért eredményeiről az új tehetségek felfedezéséről.
Az 1998-ban elindított szakmai találkozót kétévente felváltva rendezik meg a felsorolt kerületek zenei intézményei. A rendezvénysorozat szándék szerinti küldetését jól teljesítette valamennyi rendezvény. A találkozó növendékei (szóló), kamarazenei (együttes), művésztanári (zenekari) bemutatókból, hangversenyekből állt, teljesen lefedve a zeneművészeti ág tevékenységi körét.
A hangversenyek során intézményenként 3-3- produkció képviselhette az iskolákat. Ebben az évben először a tanári hangversenyt a művésztanárokból összeállt szimfonikus zenekari bemutató koncert váltotta fel. A Taligás Lajos kispesti igazgató, karnagy által vezényelt zenekar rendkívül magas szintű produkcióval varázsolta el a szakmai közönséget, amely nagyon jó inspiráció, útmutatás, példa volt a felnövekvő fiatal muzsikusok számára és egyben minősítette a Dél-pesti zenei nevelés színvonalát, rangját.
A zenekari esten többek között felcsendült:
Erkel: Ünnepi nyitánya,
Mozart: B-dúr zongoraversenye,
Puccini: Bohémélet,
Vivaldi: Kettősverseny trombitára,
Liszt: Les Preludes.

A zeneiskolák igazgatói közösségének egyhangú véleménye valamennyi iskolában kiegyensúlyozott, magas szintű művészeti munka folyik, amely figyelemre méltó értéket képvisel a magyar közoktatásban. Egy pár mondatot szeretnék idézni egy független újságírói véleményből: 
Mindhárom koncert bizonyította annak a magasrendű művészi, pedagógiai munkának az eredményességét, mely ezen intézmények tevékenységét fémjelzi. A kiváló hangszeres felkészültségen túl, mely a művek színvonalas előadásában testesült meg, bizonyítást nyert a zene, a zenei nevelés morális ereje, ami a résztvevők magatartásban, rendezettségében, fegyelmezettségében mutatkozott meg. A Dél-pesti Zenei Napok-on fellépő 86 tanuló 101 tanár a térség mintegy 4 ezer zenét tanuló diákjából és a kb. 350 tanárából választódott ki. A rangos zenei eseményen tapasztaltak megerősítettek bennünket az értékteremtés, az alkotás, a tehetséggondozás, a művészeti nevelés áldásos tevékenységébe vetett hitünkben.
Jakab Gedeon

 

Zenésztanárok és növendékek koncerteztek

Zeneiskolai művésztanárok, illetve a tanárokból alakult Dél-budapesti Szimfonikus Zenekar hangversenyével hétfő este véget ért a hetedik alkalommal megrendezett Dél-pesti Zenei Napok programsorozata. Öt kerület alapfokú művészetoktatási intézményeinek növendékei és művésztanárai egy héten belül három koncertet adtak a Kispesti Városházán.
A VII. Dél-pesti Zenei Napok koncertsorozatát az öt zeneiskola növendékeinek hangversenye indította november 23-án, kedden. A közönség 23 produkciót hallhatott: Dancla: Variácók (Oberfrank-Kuti István hegedű - DAMI), Papp Lajos: A törpe, Fut a hintó (Zentai Bálint zongora - KAMI), J.S.Bach: h-moll szvit - Rondó (Mizsák Benjámin marimba - LAMI), Bernard Andrés: Paprika (Kocsis Zsuzsa hárfa – FAMI), Hüffner: Variációk (Jáki Fruzsina és Nagy Zsófia furulya – GAMI), Barrios: Tango (Fülöp Kornél gitár – DAMI), Vivaldi: Preludio (Gombkötő Júlia furulya – KAMI), F. Schubert: Hősies induló (Tóth Gabriella és Ambrus Eszter zongora – LAMI), Händel: Ombra mai fu (Vrábel Dorottya ének - FAMI), Piazzola: Lieber tango (Hermann Kristóf harmonika - GAMI), F. Chopin: Esz-dúr Walzer (Pigniczky Marcell zongora - DAMI), Fernando Sor: Etüd Op.31.No.15. (Boros Bence gitár - KAMI), F. Chopin: g-moll Mazurka (Bálint Barbara Ning zongora - LAMI), Neruda: Esz-dúr Koncert II.-I.t. (Mészáros Tamás trombita - FAMI), F. Chopin: cisz-moll Nocturne (Balog Luca Eszter zongora - GAMI), A. Caporale: d-moll szonáta I.-IV. t. (Börcsök Bence gordonka - DAMI), Bartók: Megöltek egy legényt…, A csanádi legények…, Icike, picike… (Nagy Dorottya zongora - KAMI), Hidas Frigyes: Trombitafantázia (Hertlein Áron tenorkürt - LAMI), Hartmann: Prelude (Haraszti Tímea fuvola - KAMI), Glinka: Ária a Ruszlán és Ludmilla című operából (Pancsa Tamás nagybőgő - DAMI), W. de Fesch: d-moll szonáta I.-II.t. (Turai Lilla gordonka - KAMI), Louis Game: Andante et Scherzo (Scheuring Kata fuvola - FAMI), A. L. Webber: Az operaház fantomja - A fantom (Rahner Márton ének - LAMI). 

Csütörtökön, november 25-én kamarazenei növendékhangversenyt tartottak, a programban 22 produkció szerepelt: Purcell: Boszorkány duett (Horváth Dominika és Kerényi Eszter fuvola - DAMI), Giuliani: Allegretto (Székely Zsófia fuvola, Ékes Ágoston gitár - KAMI), Heinz Botes: Daisy – klarinét kvintett (Balogh Laura, Bana Adrienn, Nagy Ákos, Horváth Szabolcs, Kovács Dorottya – LAMI), Didier Favre: Mélopée (Szöllősy Vágó Panna hárfa, Varga Tamás gordonka - FAMI), Marcello: Concerto III. t. (Rédlinger Márk, Regdon Andrea, NagyZsófia altfurulya, Geiger György csembaló, Tormáné Pollák Rita gordonka - GAMI), Mozart: Varázsfuvola – nyitány (Kosaras Eszter piccolo, Hajduk Zsuzsanna és Jónás Dóra fuvola, Majoros Anna altfuvola - DAMI), Raymond Guiot: Ecoutez-nous (Hegede Gabriella, Hegede Lilla, Pusztai Csenge fuvola - KAMI), Lőrincrévi pontozók (Zabhegyező citeraegyüttes: Bálint László Domonkos, Farkas Teofil, Kiss Anikó /tanár/, Kürti László /tanár/ - LAMI), Corelli: e-moll szonáta 2 hegedűre (Kabdebó Noémi és Bálint Eszter – KAMI), Celso Machado: Ponteio /galoppado/ (Gitár kvintett: Király Brigitta, Fraknói Zoltán, Szvorek Miklós, Tanos Miklós, Bakó Róbert – FAMI), Mike Curtis: Klezmer lakodalom (Klarinét kvintett: Wolf Györgyi, Hermann Tamás, Dücső Levente, Kiss Tibor, Dvihally Edömér Ábel – GAMI), Bizet: Carmen - Bohém tánc (Gyarmati Zsófia és Krisán Ágnes ének, Moravetz Orsolya tánc – DAMI), Saint-Saëns: Az állatok farsangja - II. Aquarium, III. Finálé (Gyenge Péter és Porzsolt Györgyné zongora, Józsa Gergely vibrafon - LAMI), Bartók: Három népdal – fuvola trió (Gampe Nóra, Pál Krisztina, Tóth Enikő - FAMI), Magyar népdalok (Kispest citeraegyüttes: Légrády Eszter, Légrády Noémi, Borbás Nóra, Iszlai Máté, Galgóczy Júlia, Kisgéczi Bence, Sáska Márton - KAMI), Anderson: A vidám fiúk – tenorkürt trió (Hertlein Áron, Bendes Máté, Pálinkás Patrik - LAMI), Weiner: Rókatánc (Klarinét kvartett: Dobronics Erzsébet, Bognár Anita, Gyenes Zoltán m.v., Fraknói Tamás - FAMI), Thomas A. Brown: Brazil utcai zene (Ütő együttes: Balázs Dániel, Dominguez Elier, Hertlein Kristóf, Józsa Gergely, Pintácsi Dániel, Rácz Géza, Rétsán Dániel, Tóth Miklós - LAMI), Anton Richter: 6 darab kürt quartettre (Gyurkó Péter, Németh Sámson, Mezei Sándor, Lakatos Balázs - DAMI), Schiering: Lullaby – ének kvintett (Mészáros Ádám, Dusik Szabolcs, Süki Ádám, Sinkovics Krisztián, Malatinszky Kornél - LAMI), Walter Haberl: Alexander’s Latin (Nagy Zsófia furulya, Wagner Krisztián, Weisz Nándor ütő, Geiger György zongora - GAMI), Váray László: Gukhe, Zac Courtney: Jungle Fever, Weisz Nándor: Marching me (Csendes Krisztián, Duppai Tamás, Solti Tamás, Molnár Levente, Wágner Krisztián, Csapó Daniella, Mándoki András – GAMI).

A hétfői zárókoncerten 9 művel a művészeti iskolák tanárai és a tanárokból alakult Dél-budapesti Szimfonikus Zenekar zenekar lépett fel Taligás Lajos vezetésével: Erkel Ferenc: Ünnepi nyitány, W.A.Mozart: B-dur No.6.K.238. zongoraverseny I.t. (Tassonyi Zsolt - GAMI ), Ludwig van Beethoven: c-moll zongoraverseny – Rondo (Porzsolt Györgyné - LAMI ), A. Vivaldi: C-dur trombita kettősverseny (Tóth Zoltán és Inhoff Ede - FAMI), Giacomo Puccini: Bohémélet – Mimi áriája (Matkócsik Éva - KAMI), C. M. Weber: f-moll klarinét koncert I.t. (Demeter Tibor - DAMI), R. Wagner: Tannhäuser – Dal az esthajnalcsillaghoz (Oláh Zsolt - FAMI), F. Doppler: Magyar fantázia (Orbán Boglárka fuvola - FAMI), Liszt Ferenc: Les Preludes. 

 

Hangszerek bűvöletében

Igazi zenei élménnyel lepte meg óvodásainkat a Lajtha László Zeneiskola. Erről álmodhattunk, amikor egy éve kitaláltuk és előkészítettük a programot. Kerestük azt az intézményt, iskolát, amely Kodály szavával élve „beépíti a zenét az általános emberi műveltségbe”. Kerestük és megtaláltuk a Pesterzsébeti Fúvósok és Ütősök Egyesületét, velük együtt a Lajtha Zeneiskolát. Nemcsak megtaláltuk, egymásra is találtunk! Köszönet ezért a Zeneiskola igazgatójának, tanárainak, hogy figyeltek az esztétikai- és érzelmi nevelés szempontjából oly fontos zenei köznevelés ügyére, óvodásaink épülésére.


A nyertes pályázattal, amelyhez a támogatást a Fővárosi Közoktatás-fejlesztési Közalapítvány adta, végül nemcsak álmodhattunk, hanem örülhettünk is. A Lajtha László AMI, Máté János termének színpadán négy alkalommal szólt az örömzene. Elsőként márciusban, az ütősök szólaltatták meg hangszereiket, a stafétát áprilisban a vonósok vették át, majd májusban a fafúvósok hangszerein csendültek fel zeneművek. A hangverseny sorozat zárásaként októberben a rézfúvósok kápráztatták el az óvodás közönséget. Az előadásokon tehetséges játékukkal az iskola növendékei kedvenc hangszereiket mutatták be. Közülünk néhányukat ismerősként üdvözölhettünk, hisz pár éve még óvodásaink voltak. A produkciókat, felkészítő tanáraik művészi színvonalon kísérték, segítették. Az előadásokat, azok minden rezdülését, gyermekeink szájtátva hallgatták, figyelték. Nekünk óvodapedagógusoknak is fontos, hogy óvodásaink szeressék az éneklést, a zenét, éljék át a csodát, hogy erre a ma veszni látszó „hungarikumra” nagyobb figyelmet fordítsunk. Zenére szórakoztató muzsikára minden embernek szüksége van, és a Zeneiskola bőven szolgált ilyennel. Ráadásul zenei, hangszerbéli utazásunk során még csak nem is kellett megkerülnünk az üveghegyet, elég volt eljutni a Zeneiskola meglepetésekkel teli falai közé. Hála és köszönet a gyönyörű élményért.
Király Anna
Gyermekmosoly Óvoda - óvodapedagógus

 

Eseménynaptár

2018. március
H K Sze Cs P Szo V1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 

Támogatónk

A MusicMall hangszerek és hangszerkiegészítők webáruháza, iskolánk kiemelt partnere. Növendékeink számára kiemelt kedvezményeket biztosítanak, melyet egy egyszerű regisztráció után azonnal igénybe vehetnek. Kattints ide a regisztrációhoz:

http://musicmall.hu/prestashop/login?back=my-account

A webáruház folyamatosan bővülő kínálatában minden megtalálható, ami a zenetanuláshoz szükséges. Forduljon bizalommal az áruház vevőszolgálatához az alábbi elérhetőségeken:
www.musicmall.hu
info@musicmall.hu
+36-30-823-88-72

 

Alapítványi támogatás

Máté János Zene- és Művészeti Alapítvány

Kérjük támogassa iskolánkat adója 1%-val.

Rendelkető nyilatkozat PDF formátumban letölthető itt.

Bankszámlaszám:
11720001-20206363-00000000

 

Facebook

 

Iskolánk fenntartója

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ
 

Partnereink

Oktatási HivatalMZMSZPesterzsébet ÖnkormányzataCsili Művelődési Központ
 
Copyright © 2015 - Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola
Oldalaink összeállításakor arra törekedtünk, hogy az érdeklődők - ezen belül is elsősorban jelenlegi és jövendő diákjaink, szüleik, pedagógusaink - számára minél teljesebb képet adjunk iskolánk életéről, eleget téve egyben tájékoztatási kötelezettségeinknek is. Oldalainkra mutató linkeket szívesen fogadunk és kölcsönösségi alapon magunk is elhelyezünk ilyeneket!