Budapest XX. Kerületi
(061) 285-3420 Budapesti Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola Telefonszáma
lajthazene[KUKAC]gmail[PONT]com Budapesti Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola Email címe
010503020607080910

Zeneiskola Videó Archívum

Bemutatkozó film (2000)Bemutatkozó film (2001)Alkotóműhely Shakespeare nyomában
 

Multimédiás előadások

Multimédiás előadások

 

Minősítési oklevél

 

 

Főoldal | Hírarchívum

VII. Országos Szintetizátor Találkozó

2010. november 20-án került megrendezésre a Zeneiskolák VII. Országos Szintetizátor Találkozója, melynek Pesterzsébeten a Lajtha László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény adott helyet.

 

VII. Dél-pesti Zenei Napok

Hetedik alkalommal a Kispesti Alapfokú Művészetoktatási Intézmény szervezésében került megrendezésre a Dél-pesti Művészeti Iskolák seregszemléje.
A kispesti Városházán vendégeskedett a négy meghívott kerület.  2010. november 23-án a Növendékhangversenyt, 25-én a Kamara növendékhangversenyt, valamint záró akkordként 29-én a Művésztanári hangversenyt hallhattuk.
Mindhárom koncert telt ház előtt zajlott, és a lelkes közönség meleg fogadtatásban részesítette a szereplőket. A szólisták egyformán magas színvonalon teljesítettek, és olyan különleges hangszereket is megszólaltattak, mint a hárfa, vagy a nagybőgő. A kamara- produkciók is nagyszerűen sikerültek, néhány egészen kiemelkedő volt közülük. A tanári hangversenyen az öt zeneiskola tanáraiból alakult szimfonikus zenekar foglalta keretbe a szólista tanárok által előadott versenymű-tételeket. Erkel Ferenc: Ünnepi nyitánya, valamint Liszt: Les Preludes c. szimfonikus költeménye csendült fel sodró lendületű, magával ragadó előadásukban. A szólisták is magabiztosan, kiváló technikai és zenei szinten mutatták be a versenymű tételeket zongorán, trombitán, klarinéton, fuvolán és a legszebb hangszer, az énekhang is megszólalt egy Puccini és egy Wagner ária keretén belül. A szimfonikus zenekarban intézményünk tanárai közül Kiss Anikó, Mizsák István, Nagy Ottó, Pável Edit, Tassonyi Zsolt vett részt a közös muzsikálásban, a szólisták közül Porzsolt Györgyné játszotta csodálatosan Beethoven: c-moll zongoraversenyének közismert Rondo-tételét.
A koncert-sorozat végén az intézményvezetők közös véleményt formáltak, miszerint a színvonal kiegyenlített az öt kerületben, és elmondható, hogy ezekben az intézményekben valóban művészetoktatás folyik.

 

Velünk élő múlt - helytörténeti kiállítás megnyitó zenével

Aki nem ismeri a múltját, jövője sincs, tartják. Talán ezért is van, hogy múzeumunk ilyen figyelmet szentel Pesterzsébet régi életébe is bepillantást engedő helytörténeti kiállítására. A november 10-én nyíló megújult tárlaton köszöntőt mondott Földesi Gyula alpolgármester, országgyűlési képviselő, közreműködött: Csóka Gabriella fuvolán és Horváth Kornél zongorán – hétfő és vasárnap kivételével naponta 10-18 óra között tekinthetik meg az érdeklődők. 
(Bp. XX. Baross u. 53.)

 

In memoriam Komár Ibolya

Megható ünnepi emlékhangversenyre gyűlt össze a közönség október 19-én a Zeneiskola Máté János termében. Az est „főszereplője” a nemrég elhunyt Komár Ibolya Pesterzsébet mecénása volt, aki intézményünket nagy zeneszerzőinkről készült képekkel, kotta- és hangszer adományokkal is támogatta.
Az est háziasszonya, Zalay Lídia köszöntötte a vendégeket, majd Szabados Ákos polgármester nyitotta meg az egyedülálló rendezvényt. Elsőként Ibolya néni kedvenc műve, Bach-Gounod: Ave Maria-ja csendült fel, Pável Edit brácsán játszott, Balásházi Bálint kísérte zongorán, majd Wolf: Isten tenyerén című dalát Tassonyi Zsoltné Zalay Lídia adta elő, Horváth Kornél zongorakíséretével. Az esten Komár Ibolya életútját is ismertették, egy-egy zenei betétszámmal megszakítva példamutató élet rajzolódott meg. Chopin: Mazurkáját hallhattuk Bálint Barbara Ningtől, tanára Porzsolt Györgyné, majd Kiss Anikó citerázott és énekelt, de négykezes játékot is élvezhettek a hallgatók. Diabelli: Szonatináját Gyökeres Csilla és Nándorfi Viktória adta elő, tanáruk Egri Katalin. Fauré: Pavane című kamaraművét altfuvolán, brácsán és zongorán, Csóka Gabriella, Pável Edit, és Balásházi Bálint tolmácsolta.
Az est során az életútból egy csodálatos ember portréja rajzolódott ki, aki önzetlenül tevékenykedett a kerületért, a művészetért, az emberekért, mindnyájunkért. Az est záró számát Kacsó Pongrác: Egy rózsaszál szebben beszél című közismert művét énekelte el Barlay András, Balásházi Bálint érzékeny zongorakíséretével. A megemlékezés végén a mecénás Asszony férje, Ivancsik Béla meghatódva köszönte meg az estet. A hangversenyt követően kiderült, hogy a műsor megindító hangulata még azoknak is könnyet csalt a szemébe, akik nem ismerhették Ibolya nénit.
Lajtha AMI Vezetősége

 

II. Reformkori nap Pesterzsébeten

A Kossuth Társaság szeptember 18-án rendezte meg a II. Reformkori Napját Pesterzsébeten. Korabeli viseletben felvonulás, emlékülés, megemlékezés, reformkori ebéd, ünnepi koncert, a Városházánál kézmûves foglalkoztató... várta a rendezvény résztvevőit. Délután a Lajtha László zeneiskolában tartott ünnepi koncert – Erkel és a nemzeti romantika témakörben – zárta a rendezvénysorozatot.
Délelõtt 1/2 10 órakor a Kosuti és Nagy Gyõry István utca sarkán gyülekeztek, majd vonultak fel korabeli jelmezben. Ezt követően a Gaál Imre Galériában Csorba László, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója tartott elõadást „A döblingi Széchenyi és  a londoni Kossuth” címmel. A kerületi Széchenyi- és Kossuth-szobornál virággal emlékeztek meg, majd a Csili Étteremben reformkori ebéd várta a résztvevőket. Délután a Lajtha László zeneiskolában tartott ünnepi koncert – Erkel és a nemzeti romantika témakörben – zárta a rendezvénysorozatot. 

A műsor fellépő művészei:
Barlay András – énekes, 
Balásházi Bálint – zongoraművész, 
Sturcz vonósnégyes, 
tánccsoport és a 
Canto Armonico Kamarakórus 

 

A fa mitológiája

A fa mitológiája címmel a Magyar Faszobrászok Társaságának nyílt kiállítása szeptember 8-án, délután a Gaál Imre Galériában. A kiállításon – melyet Szeifert Judit művészettörténész nyitott meg, közreműködött Balásházi Bálint zongoraművész – még egy tárlat nyílt, Velekei József Szent Liget című kamara kiállítása. A délután ezzel még nem ért véget, a Pesterzsébeti Múzeum könyvei sorozat legújabb kiadványát, D. Udvary Ildikó művészettörténész, Múzeumigazgató munkáját, melyet Kadarkuti Richárd (1926-2002) munkásságáról írt – ez alkalommal mutatta be Komoróczy László városunk alpolgármestere. A kiállításokat október 3-ig, hétfő kivételével naponta 10-18 óra között tekinthetik meg az érdeklődők. A látogatás díjtalan.

 

Lajthások a zenei középpályán

Az elmúlt tanévben kilenc zeneművészeti szakközépiskolába felvett növendékünk sikere is fémjelezte a zeneiskolában folyó pedagógiai munka színvonalát. Növendékeink és tanáraink elkötelezett munkájának köszönhetően elmondhatjuk tehát, hogy szép, eredményes tanévet zártunk 2010 júniusában, eredményeikhez gratulálunk!
Pach Dorottya fuvolista növendékünk a Pikéthy Tibor Zeneművészeti Szakközépiskolában tanul tovább, másik fuvolistánk Kozelka Noémi Annamária a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola Konzultációs programjába került. Felkészítő tanáruk Sáfár Andrea, korrepetítor, és elmélet tanár Tomasovszki Katalin. Harmadik fuvolistánk Bertalan Réka az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskolába előkészítő tagozatra került be. Felkészítő tanára Tóth Anna Zita, elmélet tanár Józsáné Hajdu Zsuzsa. A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolába még öt növendékünk nyert felvételt: Brandebburg Ádám zeneszerzés tanszakra, felkészítő tanára Horváth Kornél, Éder Roland gitár tanszakra, a sikeres elmélet felvételi tanára Tomasovszki Katalin. Tassonyi Zsoltné Zalay Lídia „mesterhármast” ért el, hiszen Bata Réka és Szántó Márton növendéke a magánének tanszakra-, Bognár Andrea pedig a jazzének tanszakra jutott be. Korrepetitoruk Horváth Kornél, elmélet tanárok: Horváth Kornél, Józsáné Hajdu Zsuzsa, Tomasovszki Katalin. Végül, de nem utolsó sorban, a Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskola ütő tanszakán folytatja tanulmányait Iványi Sámuel növendékünk. Felkészítő tanára Mizsák István, korrepetítor Porzsolt Györgyné, elmélet tanár Józsáné Hajdu Zsuzsa. Növendékeink és tanáraink elkötelezett munkájának köszönhetően elmondhatjuk tehát, hogy szép, eredményes tanévet zártunk 2010 júniusában, eredményeikhez gratulálunk.
Lajtha AMI Vezetőség

 

Üdvözlet Pesterzsébetről - TESTVÉRVÁROSI TALÁLKOZÓ - 2010. JÚNIUS 8–12.

Szerencsére, hallgattak ránk az égiek: mert előtte napokig csak az eget lestük, és úgy tettünk, mint a britek, csak az időjárásról beszélgettünk, és magunkban azért fohászkodtunk, nehogy az idő kibabráljon velünk, és annyi, de annyi gondos szervezőmunka kárba vesszen. Aztán az első vendégek érkeztével a viharfelhők mintegy parancsszóra odébb is álltak, lett is azonnal olyan verőfényes napsütés, ami testvérvárosi találkozóhoz minimum dukál. Így az Európai Uniós pályázat keretében megrendezett pesterzsébeti testvérvárosi találkozó a – június 8-a és 12-e között – a szó szoros értelmében is forró hangulatúra sikeredett. Nyugodt lélekkel küldhettek levelezőlapokat haza: üdvözletünket küldjük Pesterzsébetről, majd otthon mesélünk.
Volt itt tényleg minden: mazsorett bemutató, Lajthás fúvószenekar, Tavaszi Hangok Gyermekkar, Canto Armonico Kamarakórus, Csóka Gabriella - Tóth Anna Zita - Horváth Kornél zenei triója, az operakedvelőknek Barlay András - Balásházi Bálint duója. A fürge léptű Pesterzsébeti Művészeti Stúdió táncosok újra remekeltek, a Lázáros Melódiák kórus pontos volt, mint mindig. A Közgazdasági Szakiskola tornászai is erőt hoztak, a Spicc&Flex Táncegyüttes a profi szintet, Gyöngyvirág Néptánccsoport a bájt, a lendületet, Német nemzetiségi Gimnázium Néptánccsoportja a pontosságot, és persze Peller Károlynak és Szendi Szilvinek köszönhetően az operett sem maradt el. A hangulat az Üsztürű zenekar táncházánál már szinte az egekbe szökött, ami a nemzetközi discoval, DJ Kása István ügyeskedése mellett még fokozódott. A tűzijáték és a lézer show, ahogy mondják, már csak hab volt a torta tetején.
És valóban volt, lesz miről mesélni. Bizony öreg este lett, mire június 8-án valamennyi vendégünk repülőgépe, autóbusza megérkezett, és ők az úttól kissé elcsigázva szálláshelyeiket elfoglalhatták, majd némi szusszanás és vacsora után a Csilibe átsétáltak, ahol a vendéglátók a Pesterzsébeti ifjúsági művészeti csoportok gálaestjével kedveskedtek nekik. Néhány szék a műsor kezdetén még árválkodott, de ne feledjük, Bölön, Frankfurt, Nowa Slupia, Olgiate Comasco, Székelykeresztúr és Vantaa küldöttei nem a szomszédből indultak, az árvizek miatti útlezárások sem könnyítették ideérkezésüket. De szépen, sorban befutottak, a hat testvérvárosi településről összesen 142 vendég érkezett, hallhatta, olvashatta, Welcome to Pesterzsébet.
Jó vendégeink hamar rájöhettek, hogy errefelé a vendéglátók komoly tempót diktálnak, egy percig sem unatkozhatnak majd. Szabados Ákos köszöntője után „Pesterzsébet a színpadon” címmel erzsébeti művészeti csoportok adtak ízelítőt felkészültségükből. Városunk polgármestere köszöntőjében sokszínű, gazdag kulturális kínálatot ígért, és nyugodtan, elfogultság, haza beszélés nélkül leírhatjuk, vendégeinknek ezúttal nem kellett csalatkozniuk.
Volt itt tényleg minden: mazsorett bemutató, Lajthás fúvószenekar, Tavaszi Hangok Gyermekkar, Canto Armonico Kamarakórus, Csóka Gabriella - Tóth Anna Zita - Horváth Kornél zenei triója, az operakedvelőknek Barlay András - Balásházi Bálint duója. A fürge léptű Pesterzsébeti Művészeti Stúdió táncosok újra remekeltek, a Lázáros Melódiák kórus pontos volt, mint mindig. A Közgazdasági Szakiskola tornászai is erőt hoztak, a Spicc&Flex Táncegyüttes a profi szintet, Gyöngyvirág Néptánccsoport a bájt, a lendületet, Német nemzetiségi Gimnázium Néptánccsoportja a pontosságot, és persze Peller Károlynak és Szendi Szilvinek köszönhetően az operett sem maradt el. A hangulat az Üsztürű zenekar táncházánál már szinte az egekbe szökött, ami a nemzetközi discoval, DJ Kása István ügyeskedése mellett még fokozódott. A tűzijáték és a lézer show, ahogy mondják, már csak hab volt a torta tetején.
Vendégeink másnap mintegy pihentetésképpen buszos városnézésre indulhattak, Budapest fő nevezetességeivel ismerkedhettek. Az áradó Duna látványa – bár nem terveztük – még a sokat látottakat is némi álmélkodásra késztette. A megérdemelt pihenés helyett erdélyi vendégeink még részt vettek azon a megemlékezésen is, melyet június 9-én este az Országzászlónál a Trianoni békeszerződés 90. évfordulója alkalmából tartottak. A csütörtök sporttal és külföldi művészeti csoportok helyszíni bejáró próbájával telt. A vendégek csobbanhattak az erzsébeti uszoda vizében, majd a jégcsarnokban mutathatták meg, hogy azért a jégen is boldogulnak. (Aki csak nézelődött, nem akart korcsolyát húzni, sem bánta, hiszen a hőmérők kint árnyékban 30 fok fölött mértek, a jégpálya hét fokos klímája valódi felüdülést jelentett.) A delegációk kívánságuknak megfelelően a Hajós Alfréd Általános Iskola, az Evangélikus Egyház, a Német Kisebbségi Önkormányzat mindennapjaival ismerkedtek, de betekinthettek a Lajtha László Alapfokú Művészetoktatási Intézményben és a Pesterzsébeti Közgazdasági Szakközépiskolában zajló képzésébe, de felkeresték a Kossuth Társaságot, a Pesterzsébeti Múzeumot és a Gyöngyszem Óvodát is, míg a művészeti csoportok a Városháza előtti színpadokon készültek a másnapi nemzetközi művészeti gálára.
Az ám Promenád a Kosutiban! No, az is megér néhány bekezdést: muzsikusok, festőművészek, táncosok, komédiások fogadták a nagyérdeműt, nem túlzás, minden sarkon zenébe, zenészbe, mutatványosba botlott az ember, a fellépők teremtettek talán még sosem volt hangulatot Erzsébet szívében. Vendégeink - rendhagyó módon ezúttal a piaci kifőzdékben - magyar ételkülönlegességeket kóstolhattak, majd a vendég kultúrcsoportok fellépésével a Városháza előtti szabadtéri színpadokon fergeteges nemzetközi művészeti gála vette kezdetét. És aki azt hitte, ezzel vége is, tévedett: a Csili étterem kertjében rendezett búcsúest bográcsozással, némi cigányzenével, népművészeti-, kézműves bemutatóval és persze össztánccal fűszerezve nehezen feledhetővé varázsolta ezt a néhány napot, és míg a búcsúképek is elkészültek, a résztvevők önfeledten egymás tenyerébe csaptak, ez jó mulattság volt, ezt mindenképpen folytatni kellene.
Az ünnepi gálán felléptek:
Pintér Tibor, Csóka Gabriella, Tóth Anna Zita, Pável Edit, Bella Péter, Kiss Anikó, Barlay András, Balásházi Bálint, Sváb Party fúvószenekar, Vajda Gipsy Koncertzenekar, Amita Dence Jam, Jam musical stúdió, Gyöngyvirág néptánccsoport, Felhőkarcolók csoportja, Vagyóczky Kata, Körösi Sándor, Fekete Emese, Németh Tamás, Cseh Barbara és társai, „3 men gag show”, a Pesterzsébeti Városi Fúvószenekar.

 

Ki mit tud? (2010)

Nagy érdeklődés mellett, május 22-én délután, a Csili Művelődési Központ Bubik István Színháztermében tartották a „Pesterzsébeti Ki Mit Tud? 2010?” vetélkedőt. Sokszor leírták már, de tény, nehéz dolga volt a zsűrinek, annyi színvonalas produkciót láthattak, hallhattak. Öt kategóriában mérték össze a tudásukat a fiatal versenyzők, s már este lett, mire a zsűri döntött, és kihirdette a győzteseket. zene és tánc kategóriában is sikerrel szerepeltek iskolánk növendékei!

Tánc kategória:
1. Gyöngyvirág Néptánckar Pesterzsébeti KSZI,
2. József Attila Általános Iskola 4. a osztálya,
3. József Attila Általános Iskola 1. c osztálya.

Próza kategória:
1. József Attila Általános Iskola, 2. b osztály –lala csoport,
2. Rendes Martin,
3. lázár Ervin Meseház.

Hangszeres zene kategória:
1. Bálint lászló Domonkos- citera,
2. Feka Zsolt- gitár,
3. Kuti Beáta- fuvola.

Vers kategória:
1. Scsavnicsár Magdolna,
2. Tóth Norbert,
3. Hattinger lili.

Ének kategória:
1. Ifjú Pacsirták,
2. Tuznik Natália,
3. Kármán Adrienne.

Közönség díjas: a PMS- Dance Tánciskola

 

Pedagógusköszöntő

„Az emberi természet lényege abban a sok ezernyi kis jótettben gyökerezik, amelyek meghatározzák mindennapjainkat”. Ez a Stephen Jay Gould-tól vett idézet volt a mottó az idei Pedagógus-napi ünnepségen, melyet július 1-én, a Csili Művelődési Központ – Bubik István Színháztermében tartottak. Az ünnepi műsorban fellépett: Egri Sándor operaénekes, Csóka Gabriella és Tóth Anna Zita fuvolaművész, Horváth Kornél zongoraművész valamint a Vajda Gipsy Koncertzenekar.
Komoróczy László alpolgármestertől Arany Katedra Emlékplakettet vehetett át: Józsa Istvánné, a Lajtha László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanára. Gratulálunk! Sokszor leírták már, és félő, még sokáig leírják: éltek, dolgoztak már jobb körülmények között a pedagógusok, volt már nagyobb a szakma elismertsége. Várhatták már reményteljesebben a jövőt. Mégis, minden kimondott, és kimondatlan nehézség ellenére, sokan vannak, akik minden józan érv, győzködés ellenére a katedrára állnak, és gondokat félre téve teszik a dolgukat: átadják a tudásukat, tanítanak. Városunk Önkormányzata az ünnepséggel elismerését, köszönetét fejezte ki: óvónőknek, tanítóknak, tanároknak, a nevelés-oktatás eredményességét segítő szakembereknek, a kulturális és művészeti intézmények dolgozóinak, azért, hogy a kerület gyermekeit életük legfogékonyabb szakaszában gondozzák, nevelik, fejlesztik. A július elsején tartott Pedagógusnapon köszönték meg azt a sok ezernyi kis jótettet, mellyel a munkájukat végezték, végzik.
Köszönetet mondott Szabados Ákos polgármester is, a pályázatokat jól megfogalmazóknak, a kivitelezőknek, és nem utolsósorban a távozó kultuszminiszternek, dr. Hiller Istvánnak, azért a támogatásért, melynek köszönhetően iskoláink, óvodáink többsége az elmúlt nem könnyű időkben is komfortosabb, korszerűbb, jobban felszerelt, XXI. századi lett, egészen megújult. Ki tudja, hány és hány városban, kerületben irigyelik is miatta a jó erzsébetieket. És persze köszönetet mondott a polgármester mindazoknak, akik segítenek gyermekeinkben megtalálni a tehetségét, amely, mint tudjuk, minden emberben ott lakozik, s ha már megtalálták, erősítik, gondozzák is ezt a tehetséget, hogy itt a „város peremén”, szülessen mégoly hátrányos körülmények közé is, senki, egyetlen tehetség se kallódjon el.
Kérem önöket, kérlek benneteket, mondta, hogy tolmácsoljátok köszönetünket mindazoknak a kollégáknak is, akik most nincsenek itt, de akiknek a munkája, a mindennapokon nyújtott sokszor hősies helytállása nélkül nem beszélhetnénk eredményekről, fejezte be köszöntőjét a polgármester. Ezek után egyenként szólították azokat, akik a jók közül is talán a legjobbaknak bizonyultak, akik a legtöbbet tettek. Jó volt hallani, hogy sokáig zúgott a taps minden kitüntetettnek. Álltak ott, kicsit talán meghatottan álltak, és alaposan kiélvezték a percet, hogy megfürödhetnek a feléjük áradó szeretetben. Virággal a kézben, még a rivaldafényben is a mosoly az arcukon egészen őszintének tűnt.

 

Promenád a Kosutiban - Nemzetközi testvérvárosi találkozó

Európai Uniós pályázat keretében az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával nemzetközi testvérvárosi találkozón látja vendégül Pesterzsébet Önkormányzat 6 külföldi település ifjúsági kulturális-művészeti delegációját, közel 150 főt.  Az 5 napos rendezvény kiemelt  programjára 2010. június 11-én pénteken kerül sor.


9-16 óra között „PROMENÁD A KOSUTIBAN” szabadtéri utcai fesztivál a sétáló utcában a Baross utcától a Szent Erzsébet Templomig A PROMENÁDON neves pesterzsébeti művészek népesítik be a sétáló utcát, és műsoraikkal szórakoztatják a járókelőket és a külföldi vendégeket. Majd 17- 20 óra között KÜLFÖLDI MŰVÉSZETI CSOPORTOK GÁLAMŰSORA a Városháza előtti szabadtéri színpadokon. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

 

Morvay László élete

Sajnos csak június 3-ig tekinthették meg az érdeklődők iskolánk egykori tanárának, Morvay László képzőművész kiállítását, mely május 6-án nyílt a Gaál Galériában. Aki elmulasztotta megnézni a tárlatot, annak talán kárpótlást jelenthet, hogy a művész életéről és munkásságról könyv jelent meg a napokban, a művészt és az új könyvet Szakolczai Lajos méltatta, egy a szintén a Gaál Galériában, május 21-én rendezett ünnepi est alkalmából.

                                          Németh Márta képzőművész

A művész özvegye - iskolánk tanára - Németh Márta a kiállítás megnyitón

 

Eseménynaptár

2018. március
H K Sze Cs P Szo V1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 

Támogatónk

A MusicMall hangszerek és hangszerkiegészítők webáruháza, iskolánk kiemelt partnere. Növendékeink számára kiemelt kedvezményeket biztosítanak, melyet egy egyszerű regisztráció után azonnal igénybe vehetnek. Kattints ide a regisztrációhoz:

http://musicmall.hu/prestashop/login?back=my-account

A webáruház folyamatosan bővülő kínálatában minden megtalálható, ami a zenetanuláshoz szükséges. Forduljon bizalommal az áruház vevőszolgálatához az alábbi elérhetőségeken:
www.musicmall.hu
info@musicmall.hu
+36-30-823-88-72

 

Alapítványi támogatás

Máté János Zene- és Művészeti Alapítvány

Kérjük támogassa iskolánkat adója 1%-val.

Rendelkető nyilatkozat PDF formátumban letölthető itt.

Bankszámlaszám:
11720001-20206363-00000000

 

Facebook

 

Iskolánk fenntartója

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ
 

Partnereink

Oktatási HivatalMZMSZPesterzsébet ÖnkormányzataCsili Művelődési Központ
 
Copyright © 2015 - Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola
Oldalaink összeállításakor arra törekedtünk, hogy az érdeklődők - ezen belül is elsősorban jelenlegi és jövendő diákjaink, szüleik, pedagógusaink - számára minél teljesebb képet adjunk iskolánk életéről, eleget téve egyben tájékoztatási kötelezettségeinknek is. Oldalainkra mutató linkeket szívesen fogadunk és kölcsönösségi alapon magunk is elhelyezünk ilyeneket!